čtvrtek 28. ledna 2016

Lifestyle - dekorace

Konečně jsem se dočkala několika balíčků z Ebay a Aliexpressu a určitě mi dáte za pravdu, že o jejich obsahu se prostě nešlo nepodělit.

Zase jednou zjišťuji, že moje nákupní obsese nezná mezí :-)



Papírové slámky jsou hitem, hlavně v létě jich určitě nebude dost. Ekologie sází na trend a mně se tenhle nápad líbí. Prodávají se v různých barvách i motivech. 





Washi pásky jsou mor! Vem vás čert, kteří jste mě k nim přivedli, protože těm nádherným barevným motivům ani za nic nejde odolat. Papírovými páskami ozdobíte dárkové balení, narozeninová přání, diáře, květináče, vázy, sklenice od svíček, nábytek a dalších milion věcí, které získají originální vzhled. (na rozdíl od klasických plastových pásek se lépe přichycují na nejrůznější povrchy)





Tyhle vtipné nálepky do diáře vám možná evokují americký styl organizace času, ale je to skvělá forma zvýraznění a pamatování si každodenních aktivit.






Produkty můžete najít na Aliexpressu a Ebay pod klíčovými slovy:

paper straws (papírové slámky)
washi tape (washi pásky)
diary stickers (nálepky do diáře)

odkazy na prodejce

http://goo.gl/Fxc2Yk

http://goo.gl/nNvWfi
http://goo.gl/BG53Hg

http://goo.gl/jVTGNM
http://goo.gl/LExj3J

2 komentáře:

  1. V poslední době jsem tomu taky propadla, a pořád mi chodí balíčky z ebay :). Nálepky už objednány, podobné jsem sháněla. Takže děkuji za tip :)!

    OdpovědětVymazat
  2. jéé, tak to jsem ráda, že jsem pomohla ;)

    OdpovědětVymazat

SALOOS JÍLOVÉ MASKY

Pokud máte v oblibě jílové pleťové masky a chcete jít s trendem přírodní kosmetiky, pak se rozhodně poohlídněte po masce ...